Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

november 2019

MED-pub Göteborg

1 november 17:00 - 21:00
The Bishops Arms, Avenyn, Kungsportavenyn 36
Göteborg, Sverige
+ Google Map

Medlemmar, sympatisörer och andra intresserade hälsas hjärtligt välkomna! Vi håller som vanligt till på The Bishops Arms vid Götaplatsen. Du finner oss längst in i ”biblioteket” där vi oftast sitter fram till minst kl 21-22. Diskussionerna brukar såklart handla om politik men det finns ingen agenda så samtalsämnena kan ramla in på allt mellan himmel och jord! Välkommen! Mvh/MED Väst och MED Göteborg

Mer information »

MEDpub Uppsala

7 november 18:00 - 22:00
William’s Pub, Åsgränd 5
Uppsala, Uppsala 753 10 Sverige
+ Google Map

Välkomna till MED-pub i Uppsala! Ät en bit mat, ta något att dricka och prata politik. Alla är välkomna, såväl medlemmar som övriga intresserade. https://www.facebook.com/medborgerligsamlinguppsala/

Mer information »

MED-pub Stockholm

12 november 17:30 - 22:00
Man in the Moon, Tegnergatan 2C
Stockholm, Stockholm 113 58 Sverige
+ Google Map

Tisdagen den 12 november minglar vi i MED på Man in the Moon på Tegnérgatan 2 C, tillsammans med alla er som är intresserade av att diskutera politik och samtidigt vill passa på att äta en bit mat och/eller bara ta något att dricka. Medlemskap är inget krav utan alla är välkomna. Dörrarna öppnar kl 17:30. Varmt välkomna!

Mer information »

Pubafton på Stora Örebro

12 november 18:00 - 21:00
Stora Örebro Bar & Kök, Stortorget 4
Örebro, 70211 Sverige
+ Google Map
Gratis

MED Örebro inbjuder till November månads pubafton. Vi träffas på Stora Örebro och har samkväm med spännande samtal kring politik och samhälle. Välkomna!

Mer information »

MEDpub Malmö

13 november 18:00 - 21:00
Hotel Scandic Triangeln, Triangeln 2
Malmö, Sverige
+ Google Map

Välkommen till MEDpub Malmö! Kom och prata politik med oss! Undrar du var Medborgerlig Samling står politiskt? Då är detta ett ypperligt tillfälle att besöka oss. Passa också på att träffa medlemmar och andra nyfikna. Vi är längst bak i lokalen, bakom baren.

Mer information »

MED-fika i Göteborg

17 november 12:00 - 15:00
Le Pain Français Metropolitan, Göteborgs Centralstation
Göteborg, Västra Götaland Sverige
+ Google Map

Precis som förra månaden äger äger MED Göteborg/MED Västs fika rum på Le Pain Français Metropolitan på Göteborgs centralstation, och som vanligt pratar vi politik över kopp kaffe eller annan dryck om man känner för det. Kom förbi, umgås, träffa distriktsstyrelsen och häng lite! Eventet är öppet för alla intresserade! Varmt välkomna! /MED Göteborg och MED Väst

Mer information »

MED-pub med Twitter-profilen Pontus Persson

21 november 18:00 - 22:00
Bishops Arms Umeå, Renmarkstorget 8
Umeå, 903 26 Sverige
+ Google Map

Nu har det äntligen blivit dags för MED-pub igen! Denna gång gästas vi dessutom av @PontusPersson5, oberoende åsiktsmaskin på Twitter. Vi hoppas därför på extra vassa frihetliga samtal. Temat för kvällen kommer vara de ledord som MED nu lanserar inför valrörelsen 2022 - Medborgarmakt och Grundtrygghet. Vad betyder dessa begrepp för dig? Vad tycker du ingår i det offentligas kärnuppgifter? För att vi ska kunna planera kring lokal/bordsbokning, vänligen svara här om du kommer.

Mer information »

MED-pub Borås

22 november 18:00 - 21:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 22 november at 6:00pm

One event on 18 januari at 6:00pm

Cheers bar Borås, Allégatan 20
Borås, 50332 Sverige
+ Google Map

På Medborgerlig Samling Borås pubträffar har du chansen att på ett informellt och avspänt vis träffa styrelse och aktiva medlemmar i det nya partiet Medborgerlig Samling. Inga krav finns på medlemskap. Vi träffas över en öl eller kaffe för ett politiskt samtal utan pekpinnar och politiska måsten. För dig som vill engagera dig finns många möjligheter! Ingen föranmälan krävs!

Mer information »

MED-pub Stockholm

26 november 17:30 - 22:00
Man in the Moon, Tegnergatan 2C
Stockholm, Stockholm 113 58 Sverige
+ Google Map

Tisdagen den 26 november minglar vi i MED på Man in the Moon på Tegnérgatan 2 C, tillsammans med alla er som är intresserade av att diskutera politik och samtidigt vill passa på att äta en bit mat och/eller bara ta något att dricka. Medlemskap är inget krav utan alla är välkomna. Dörrarna öppnar kl 17:30. Varmt välkomna!

Mer information »

Politikfika MED Malmö

30 november 10:00 - 12:00
Condeco Malmö, Södra Tullgatan 4
Malmö, Sverige
+ Google Map

Kom och ta en fika/frukost med oss! Är du nyfiken på politiken som Medborgerlig Samling vill driva? Du kanske redan vet men vill träffa representanter för Medborgerlig Samling Malmö? Plats: Condeco. Alla är hjärtligt välkomna!

Mer information »
+ Exportera evenemang