Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

september 2019

MED-pub Söderslätt

18 september 19:00 - 22:00
Peters Pub & Restaurang, Falsterbovägen 62
Höllviken, 236 51 Sverige
+ Google Map

Våra återkommande pubaftnar är ett strålande tillfälle att träffa andra samtalsextremister som framförallt gärna diskuterar politik/samhälle. Hjärtligt välkomna!

Mer information »

MED-pub Borås

20 september 18:00
Cheers bar Borås, Allégatan 20
Borås, 50332 Sverige
+ Google Map

På Medborgerlig Samling Borås pubträffar har du chansen att på ett informellt och avspänt vis träffa styrelse och aktiva medlemmar i det nya partiet Medborgerlig Samling. Inga krav finns på medlemskap. Vi träffas över en öl eller kaffe för ett politiskt samtal utan pekpinnar och politiska måsten. För dig som vill engagera dig finns många möjligheter! Ingen föranmälan krävs! Vi ses på Cheers Bar, Allégatan 20.

Mer information »

MED-fika i Göteborg

22 september 12:00 - 15:00
Le Pain Francais Vallgatan, Vallgatan 36
Göteborg, Västra Götaland 411 16 Sverige
+ Google Map

Den här månaden äger MED Västs fika rum på Le Pain Francais på Vallgatan, och som vanligt pratar vi politik över kopp kaffe eller annan dryck om man känner för det. Kom förbi, umgås, träffa distriktsstyrelsen och häng lite! Eventet är öppet för alla som vill komma! Ses där! /MED Göteborg och MED Väst

Mer information »

MED-pub Tomelilla

27 september 18:00 - 21:00
Pizzeria Steakhouse Maritza, Centralgatan 3
Tomelilla, 273 22 Sverige
+ Google Map

Välkomna till MEDpub i Tomelilla. Ta en pizza, en öl eller en kopp te och prata politik så mycket du vill. Alla är varmt välkomna, såväl medlemmar, intresserade som diskussionslystna. Högt i tak och respekt!

Mer information »

oktober 2019

MED-pub STHLM

1 oktober 17:30 - 23:30
Man in the Moon, Tegnergatan 2C
Stockholm, Stockholm 113 58 Sverige
+ Google Map

Tisdagen den 1 oktober minglar vi i MED på Man in the Moon på Tegnérgatan 2 C tillsammans med alla er som är intresserade av att diskutera politik och samtidigt vill passa på att äta en bit mat och/eller bara ta något att dricka. Medlemskap är inget krav utan evenemanget är öppet för alla. Varmt välkomna!

Mer information »

MED-pub Uppsala

3 oktober 18:00 - 23:00
William’s Pub, Åsgränd 5
Uppsala, Uppsala 753 10 Sverige
+ Google Map

Välkomna till MED-pub i Uppsala! Ät en bit mat, ta något att dricka och prata politik. Alla är välkomna, såväl medlemmar som övriga intresserade.

Mer information »

MED-pub Göteborg

4 oktober 17:00
The Bishops Arms, Avenyn, Kungsportavenyn 36
Göteborg, Sverige
+ Google Map

Medlemmar, sympatisörer och andra intresserade hälsas hjärtligt välkomna! Vi håller som vanligt till på The Bishops Arms vid Götaplatsen. Du finner oss längst in i ”biblioteket” där vi oftast sitter fram till minst kl 21-22. Diskussionerna brukar såklart handla om politik men det finns ingen agenda så samtalsämnena kan ramla in på allt mellan himmel och jord! Välkommen! Mvh/MED Väst och MED Göteborg

Mer information »

MEDpub Malmö

9 oktober 18:00 - 21:00
Hotel Scandic Triangeln, Triangeln 2
Malmö, Sverige
+ Google Map

Välkommen till MEDpub Malmö! Kom och prata politik med oss! Undrar du var Medborgerlig Samling står politiskt? Då är detta ett ypperligt tillfälle att besöka oss. Passa också på att träffa medlemmar och andra nyfikna. Vi är längst bak i lokalen, bakom baren.

Mer information »

MED-Pub Umeå

10 oktober 18:00 - 22:00
Bishops Arms Umeå, Renmarkstorget 8
Umeå, 903 26 Sverige
+ Google Map

Nu är det återigen dags för MED-pub i Umeå! Denna gång kommer vi att befinna oss på puben Bishops Arms mysiga bibliotek. Ämnet som ligger i fokus för kvällen är: slöseri med skattemedel. Vi välkomnar så klart alla människor att dyka upp och ta del av diskussionerna, inte bara likasinnade! Vi siktar på att starta kl 18:00 och avrunda kring 22:00. Välkomna!

Mer information »

MED-pub STHLM

15 oktober 17:30 - 23:30
Man in the Moon, Tegnergatan 2C
Stockholm, Stockholm 113 58 Sverige
+ Google Map

Tisdagen den 15 oktober minglar vi i MED på Man in the Moon på Tegnérgatan 2 C, tillsammans med alla er som är intresserade av att diskutera politik och samtidigt vill passa på att äta en bit mat och/eller bara ta något att dricka. Medlemskap är inget krav utan evenemanget är öppet för alla. Varmt välkomna!

Mer information »
+ Exportera evenemang