Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

augusti 2020

MED-pub Kristianstad

4 augusti 18:00 - 21:00
Restaurang La Cucina, Döbelnsgatan 10
Kristianstad, 29131 Sverige
+ Google Map

Dags för sommarens MED-pub i Kristianstad! Som vanligt diskuterar vi politik och aktuella händelser. Alla är välkomna - medlemmar såväl som nyfikna på MED!

Mer information »

AfterWork MED Helsingborg

5 augusti 16:00 - 19:00
Hamnkrogen Helsingborg, Hamntorget 2
Helsingborg, 25221 Sverige
+ Google Map

Medlemmar och intresserade välkomnas till en trevlig kväll där vi talas vid om livet och politiken - både lokalt och nationellt.

Mer information »

Ta MED fika! Uppsala

6 augusti 18:00 - 21:00
Carolinaparken Uppsala, 752 38 Sverige + Google Map

Välkommen att prata politik – ta MED fika – i Carolinaparken (Engelska Parken). Vi träffas vid statyn över Carl XIV Johan kl. 18.00 innan vi sätter oss vid något av borden i parken. Kanske pratar vi om historierevisionism eller identitetspolitik? I händelse av dåligt väder uppsöker vi annan lokal. Alla är välkomna, såväl medlemmar som övriga intresserade.

Mer information »

MED-pub Göteborg [Inställt]

7 augusti 17:00 - 21:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

An event every month that begins at 5:00pm on day First of the month, repeating until 5 december

Pitcher’s Majorna, Karl Johansgatan 92
Göteborg, 41455 Sverige
+ Google Map

Första fredagen i månaden är det MED-pub på Pitcher's i Majorna med god mat, dryck och sällskap! Kom förbi, ta en öl och prata om allt mellan himmel och jord. Eventet är öppet för alla som är intresserade. 

Mer information »

Möt MED i Lund på Stortorget 8/8-2020

8 augusti 12:00 - 15:00
Stortorget Lund, Stortorget
Lund, Sverige
+ Google Map

Träffa MED i Lund. Vi bjuder in till politisk diskussion på Stortorget. Preliminärt planeras torgmötet pågå mellan 12:00 till 15:00, håll utkik efter uppdateringar på vår Facebook-sida.

Mer information »

MED-fika Göteborg [Inställt]

16 augusti 12:00 - 15:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

An event every month that begins at 12:00pm on day Third of the month, repeating until 29 november

Le Pain Francais Metropolitan Centralstationen, Drottningtorget, Centralstationen
Göteborg, 41103 Sverige
+ Google Map

Tredje söndagen i månaden ses vi som vanligt för en MED-fika! Kom förbi, umgås och träffa oss i MED! Eventet är öppet för alla intresserade! Varmt välkomna!

Mer information »

MED-picknick i Hagaparken

16 augusti 15:00 - 18:00
Hagaparken, STHLM, Haga Norra
Stockholm, 34230 Sverige
+ Google Map

På grund av rådande situation så kan vi i Medborgerlig Samling inte anordna våra populära ”MED-pubar” som vanligt. Därför vill vi i MED Solna bjuda in till Corona-vänlig picknick istället, utomhus i Hagaparken där det bör finnas gott om plats att hålla avstånd men ändå kunna diskutera, ställa frågor och bolla idéer och åsikter. Precis som under pubkvällarna är det ”högt i tak” och fritt fram att yttra sig och diskutera vad som helst så länge man håller god ton.…

Mer information »

MED-fika Uppsala

19 augusti 18:00 - 21:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 15 september at 6:00pm

Carolinaparken Uppsala, 752 38 Sverige + Google Map

MED Uppsala ordnar picknick i Carolinaparken. Vi samlas vid statyn över Carl XIV Johan innan vi sätter oss vid något av borden för att prata politik. Ta med kaffe, fika, eller något att äta och dricka. Alla är välkomna, såväl medlemmar som övriga intresserade.

Mer information »

Virtuell MED-pub Västerbotten

20 augusti 18:00 - 22:00

Vi mjukstartar nu verksamheten igen efter sommaren och COVID-uppehållet. Träffs och trivs, medlemmar och andra intresserade emellan! Mat och dryck fixar ni självfallet på egen hand. Då vi fortsatt inte vill bidra till en samhällsfarlig smitta har vi valt att hålla puben online istället. Tanken är att vi ska träffas på vår egen Discord-server. Mer info om hur du ansluter dig till detta kommer inom kort. Temat för kvällen kommer vara medlemsengagemang. Hur kan ni som medlemmar och sympatisörer hjälpa…

Mer information »

MEDgolf PGA National Skåne

23 augusti 10:00 - 17:00
PGA National, Klubbhuset
Bara, 23040 Sverige
+ Google Map

23 augusti är det äntligen dags för den numera klassiska MEDgolfen på PGA National. Kampen om denna åtråvärda titel kommer bli hård och viktigast är att vinna. Som tidigare år kommer vissa speciella tävlingsmoment vara en del i tävlingen. Självklarheter som närmast pin och längsta drive men eventuellt även något politiskt inslag utlovas. Det finns naturligtvis, som i alla stora golftävlingar, ett välgörenhetstänk i grunden och anmälningsavgiften om 350 kronor (inkluderar spel) går oavkortat till MED. Första start går 10.00…

Mer information »
+ Exportera evenemang