Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

november 2022

MED-fika i Göteborg

20 november 13:00 - 15:00
Evas Paley, Kungsportsavenyen 39
Göteborg, Västra Götaland 411 36
+ Google Map

Nu är det dags för höstens andra MED-fika i Göteborg! Nystarten förra månaden blev mycket lyckad och vi hoppas att det kommer bli minst lika trevligt denna gång. Det blir ett tillfälle för att diskutera fritt med politiskt intresserade, och styrelsen kommer att vara representerad för den som vill veta mer om hur man engagerar sig och de kommande planerna för lokalföreningen.

Mer information »

Medlemsmöte Stockholm

27 november 14:00
Drottning Victorias Örlogshem, Teatergatan 3
Stockholm, Sverige
+ Google Map

MED Distrikt Stockholm välkomnar alla medlemmar till ett fysiskt medlemsmöte den 27:e November med start klockan 14.00 på Drottning Victorias Örlogshem, Teatergatan 3 på Blasieholmen i Stockholm. Under mötet kommer vi att berätta om partiets verksamhet, vår syn på valresultatet och vilka aktiviteter som planeras framöver i stockholmsdistriktet. Du får träffa flera av våra lokala företrädare, t.ex. Pia Rundkvist, Lena Malmberg, Carl Naess och Mikael Flink. Presentationerna pågår ungefär en timme, och därefter finns det gott om tid för mingel…

Mer information »

december 2022

MED-pub Göteborg

2 december 18:00 - 22:00
Pitcher’s Majorna, Karl Johansgatan 92
Göteborg, Västra Götaland 414 55 Sverige
+ Google Map

MED Göteborg välkomnar till decemberupplagan av MED-pub i Göteborg! Oavsett om du är gammal MEDlem, intresserad av att gå MED eller meningsmotståndare så är detta ett bra tillfälle att snacka politik med oss i MED Göteborg. För att vi skall veta ungefär hur många som kommer (samt om/vad ni önskar äta) ber att ni anmäler intresse i följande formulär! Varmt välkomna önskar styrelsen för MED Göteborg!

Mer information »

Vi är MED på Älvängens julmarknad!

4 december 12:00 - 16:00
Gustavas Plats, Älvängen, Göteborgsvägen 101
Älvängen, Västra Götaland 446 32
+ Google Map

Då är det dags igen att träffas på Älvängens Julmarknad och sprida partiets budskap till folket och även dela med sig av glögg och pepparkakor! Välkommen förbi! /Christian Gustavsson och MED Väst (Bilden kommer från vår MEDverkan på Älvängens julmarknad förra året)

Mer information »

MED-pub Uppsala

7 december 18:00 - 22:00
Taco Bar Uppsala, Stationsgatan 12-16
Uppsala, Sverige
+ Google Map

Välkomna till MED-pub i Uppsala! Ät en bit mat, ta något att dricka och prata politik. Alla är välkomna, såväl medlemmar som övriga intresserade.

Mer information »

MED-pub Linköping

7 december 18:00 - 22:00
The Horse & Hound, Storgatan 39D
Linköping, Östergötland 582 23 Sverige
+ Google Map

  Vi ses en sväng så här i adventstider för att äta lite mat, prata politik och diverse annat. Befintliga-, potentiella-, och icke medlemmar varmt välkomna. För korrekt antal sittplatser, klicka gärna "Kommer" i Facebook-evenemanget så vi vet när det är dags att boka större bord. Vi ses!

Mer information »

MEDs julpub, Stockholm

8 december 18:00 - 22:00
Restaurang London, Bryggargatan 2
Stockholm, 111 21 Sverige
+ Google Map

Välkomna på MEDs julpub den 8 december! De bejublade MED-pubarna med spännande gäster som Lena Malmberg med den äran arrangerat på Usine återkommer 2023. Men till dess vill vi såklart träffas ändå och därför bjuder vi in hela MED distrikt Stockholm på en trevlig middag mitt i Stockholm. Missa inte den! Äntligen en tillställning där alla vill prata politik, ingen gillar feministisk snöröjning och det garanterat är högt till tak. 30 platser är bokade så det är först till kvarn…

Mer information »

MED-pub, Lund – INSTÄLLT

8 december 18:00 - 22:00
John Bull Pub & Restaurant, Bantorget 2
Lund,

OBS! Evenemanget är inställt. Årets sista MED-pub står för dörren. Som vanligt är medlemmar och andra nyfikna individer välkomna att träffas och diskutera det politiska läget. Anmäl dig gärna via Facebook-eventet att du kommer så att vi kan boka rätt antal platser. Ett par gånger har vi inte riktigt fått plats för att vi blev många fler än förväntat. Medborgerlig Samling Lund anordnar återkommande MED-pubar den andra torsdagen varje månad, från kl. 18:00, på John Bull i Lund.

Mer information »

Julmingel med julbord – Malmö

9 december 18:00
Kommendanthusets café, Malmöhusvägen 5
Malmö, Sverige
+ Google Map

Varmt välkommen till julmingel. Det blir julbord, samtal och reflektion. Och kul! Julminglet hålls på Kommendanthusets kafé, Malmöhusvägen 5 i Malmö. Ett stenkast från Malmöhus Slott dit du enkelt tar dig via kollektivtrafiken. Du som kör har goda parkeringsmöjligheter i närområdet. Varmt välkommen från kl. 18.00, den 9 december. Minglet börjar kl. 18.00 och efter julbordet minglas, drinkas och förs intressanta samtal. Inträde 315 kronor för julbordet och dryck köper man själv i baren. (Om särskilda önskemål eller allergier finns…

Mer information »

MED-pub i Kungälv!

9 december 19:00 - 22:00
O’Learys Kongahälla, Älvebacken
Kungälv, Västra Götaland 442 34 Sverige
+ Google Map

Välkomna på MED-pub i Kungälv! Vi sitter på O´Learys Kongahälla i Kungälv från kl 19.00 den andra fredagen i varje månad. Alla är hjärligt välkommen till en politisk pratstund och mat & dryck för de som önskar. Kom själv eller ta med dig en vän och det är inget krav att man är medlem eller boende i kommunen. Anmäl gärna att du kommer här på Facebook så att vi reserverar tillräckligt med bordsplatser! /Michael Toftered, kontaktperson för MED i Kungälv

Mer information »
+ Exportera evenemang