Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

oktober 2019

MED-pub STHLM

1 oktober 17:30 - 23:30
Man in the Moon, Tegnergatan 2C
Stockholm, Stockholm 113 58 Sverige
+ Google Map

Tisdagen den 1 oktober minglar vi i MED på Man in the Moon på Tegnérgatan 2 C tillsammans med alla er som är intresserade av att diskutera politik och samtidigt vill passa på att äta en bit mat och/eller bara ta något att dricka. Medlemskap är inget krav utan evenemanget är öppet för alla. Varmt välkomna!

Mer information »

MED-pub Uppsala

3 oktober 18:00 - 23:00
William’s Pub, Åsgränd 5
Uppsala, Uppsala 753 10 Sverige
+ Google Map

Välkomna till MED-pub i Uppsala! Ät en bit mat, ta något att dricka och prata politik. Alla är välkomna, såväl medlemmar som övriga intresserade.

Mer information »

MED-pub Göteborg

4 oktober 17:00
The Bishops Arms, Avenyn, Kungsportavenyn 36
Göteborg, Sverige
+ Google Map

Medlemmar, sympatisörer och andra intresserade hälsas hjärtligt välkomna! Vi håller som vanligt till på The Bishops Arms vid Götaplatsen. Du finner oss längst in i ”biblioteket” där vi oftast sitter fram till minst kl 21-22. Diskussionerna brukar såklart handla om politik men det finns ingen agenda så samtalsämnena kan ramla in på allt mellan himmel och jord! Välkommen! Mvh/MED Väst och MED Göteborg

Mer information »

MEDpub Malmö

9 oktober 18:00 - 21:00
Hotel Scandic Triangeln, Triangeln 2
Malmö, Sverige
+ Google Map

Välkommen till MEDpub Malmö! Kom och prata politik med oss! Undrar du var Medborgerlig Samling står politiskt? Då är detta ett ypperligt tillfälle att besöka oss. Passa också på att träffa medlemmar och andra nyfikna. Vi är längst bak i lokalen, bakom baren.

Mer information »

MED-Pub Umeå

10 oktober 18:00 - 22:00
Bishops Arms Umeå, Renmarkstorget 8
Umeå, 903 26 Sverige
+ Google Map

Nu är det återigen dags för MED-pub i Umeå! Denna gång kommer vi att befinna oss på puben Bishops Arms mysiga bibliotek. Ämnet som ligger i fokus för kvällen är: slöseri med skattemedel. Vi välkomnar så klart alla människor att dyka upp och ta del av diskussionerna, inte bara likasinnade! Vi siktar på att starta kl 18:00 och avrunda kring 22:00. Välkomna!

Mer information »

MED-pub STHLM

15 oktober 17:30 - 23:30
Man in the Moon, Tegnergatan 2C
Stockholm, Stockholm 113 58 Sverige
+ Google Map

Tisdagen den 15 oktober minglar vi i MED på Man in the Moon på Tegnérgatan 2 C, tillsammans med alla er som är intresserade av att diskutera politik och samtidigt vill passa på att äta en bit mat och/eller bara ta något att dricka. Medlemskap är inget krav utan evenemanget är öppet för alla. Varmt välkomna!

Mer information »

MED-pub Örebro

15 oktober 18:00 - 21:00
Stora Örebro Bar & Kök, Stortorget 4
Örebro, 70211 Sverige
+ Google Map

Vi träffas och har samkväm på Stora Örebro. Jocke Kollgård kommer att tala om postmodernismen och dess inverkan på vetenskapen och det politiska livet. Vilka konsekvenser kan vi se av postmodernismen idag? Dessutom kommer Jocke att delge de teoretiska förklaringarna till hedersrelaterat våld, som en uppföljning på förrförra MED-puben med Maria Hind Alias. Välkomna!

Mer information »

MED-pub Lidingö

17 oktober 19:00 - 22:00
Jernet Lidingö, Stockholmsvägen 56
Lidingö, 18152
+ Google Map

Torsdagen den 17 oktober, kl 19.00 bjuder MED Lidingö in till pub på Jernet i Lidingö centrum. Det är en öppen pub för medlemmar och nyfikna, där det finns en möjlighet att träffa likasinnade för diskussioner över en öl eller annat gott. Medborgerlig samling på Lidingö har under hösten tagit sina första stapplande steg, organiserat sig och startat en lokal Lidingöavdelning. Just nu finns det en interimsstyrelse utsedd, tills dess att första årsstämman har utsett en styrelse. Det krävs ingen…

Mer information »

MED-pub Borås

18 oktober 18:00 - 21:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 22 november at 6:00pm

One event on 18 januari at 6:00pm

Cheers bar Borås, Allégatan 20
Borås, 50332 Sverige
+ Google Map

På Medborgerlig Samling Borås pubträffar har du chansen att på ett informellt och avspänt vis träffa styrelse och aktiva medlemmar i det nya partiet Medborgerlig Samling. Inga krav finns på medlemskap. Vi träffas över en öl eller kaffe för ett politiskt samtal utan pekpinnar och politiska måsten. För dig som vill engagera dig finns många möjligheter! Ingen föranmälan krävs!

Mer information »

MED-fika i Göteborg

20 oktober 12:00 - 15:00
Le Pain Français Metropolitan, Göteborgs Centralstation
Göteborg, Västra Götaland Sverige
+ Google Map

Den här månaden äger MED Göteborg och MED Västs fika rum på Le Pain Français Metropolitan på Göteborgs centralstation, och som vanligt pratar vi politik över kopp kaffe eller annan dryck om man känner för det. Kom förbi, umgås, träffa distriktsstyrelsen och häng lite! Eventet är öppet för alla intresserade! Varmt välkomna! /MED Göteborg och MED Väst

Mer information »
+ Exportera evenemang