Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

juni 2022

MED-pub med Aron Flam och Jens Ganman

13 juni 18:00
Biblioteket Live Medborgarhuset, Medborgarplatsen 2
Stockholm, 11826 Sverige
+ Google Map

  Måndag den 13 juni hälsar vi Aron Flam och Jens Ganman välkomna till MED-pub för att samtala om deras bok "Älskade public service". Det kommer att finnas möjligheter att köpa boken och få den signerad. Plats: Biblioteket Live som ligger inne i gamla biblioteksdelen av Medborgarhuset på Medborgarplatsen. Gå upp för trappan vid huvudentrén och sen till höger. Dörrarna öppnar kl 17:00 och samtalet med Aron och Jens startar kl 18:00 men kom gärna tidigt och passa på att…

Mer information »

MED-pub Haninge

15 juni 17:30
Quality Hotel Winn Haninge, Rudsjöterrassen 3
Haninge, 13640 Sverige
+ Google Map

  Medborgerlig Samling Haninge bjuder in till MED-pub! Vi kommer att befinna oss i lobbyn på Quality Hotel Winn. Passa på att träffa några av våra kommunfullmäktigekandidater. Varmt välkommen!    

Mer information »

MED-grill Malmö

15 juni 18:00
Naturmolnet, Naturmolnet, Palmgatan 28
Malmö, Sverige
+ Google Map

Är du nyfiken på Medborgerlig Samling i Malmö? Kom och träffa delar av MED Malmös styrelse och andra medlemmar på en enklare grillning. Vi fixar korv med bröd och läsk att dricka till priset av 50 kr som betalas på plats. Vi samtalar om vad MED står för samt hur vi ska kampanja inför valet 11 september 2022.

Mer information »

MED-pub (samt flygbladsutdelning) Västerås

16 juni 19:00
The Bishops Arms Västerås, Stora torget 2
Västerås, 72215 Sverige
+ Google Map

  Distrikt Västmanlands styrelse bjuder in till en MED-pub i Västerås. Träffa andra medlemmar samt våra KF/RF-kandidater för diskussioner under avslappnade former, det är även fritt att bjuda med intresserade som ej är medlemmar. Dryck och mat går att beställa på plats för de som så önskar. Före puben kommer vi dela ut flygblad till förbipasserande på Stortorget/Sigmatorget. Flygblad står vi för så det är bara att dyka upp för de som vill deltaga på detta! Anmäl er gärna via…

Mer information »

Flygbladsutdelning Jönköping

17 juni 16:00 - 19:00
Rådhusparken, Jönköping, Skolgatan
Jönköping, 553 16 Sverige
+ Google Map

Var med och visa för Jönköpingsborna att MED finns även i deras stad! Vi utgår från Rådhusparken och delar ut flygblad till förbipasserande. Flygblad står vi för så det är bara att dyka upp!

Mer information »

MED-pub Jönköping

17 juni 20:00 - 22:00
Bishops Arms Jönköping, Hotellplan 3
Jönköping, 553 20 Sverige
+ Google Map

Medborgerlig Samling Jönköping bjuder in till MED-pub! Vi kommer att befinna oss hos Bishops Arms. Varmt välkommen!

Mer information »

Flygbladsutdelning Västerås

18 juni 13:00
Sigmatorget Västerås, Sigmatorget
Västerås, Sverige
+ Google Map

  Var med och visa för Västeråsarna att MED finns även i deras stad! Vi utgår från Sigmatorget och delar ut flygblad till förbipasserande. Flygblad står vi för så det är bara att dyka upp!

Mer information »

MED-fika & uppstart Nätverket Umeå

19 juni 12:00
Café Nya Station, Östra Rådhusgatan 2
Umeå, 903 26 Sverige
+ Google Map

MEDlemmar hemmahörande i Umeå kommun! Nu är det dags att dra igång det lokala Nätverket Umeå för Medborgerlig Samling. Genom nätverket kommer vi själva kunna anordna lokala evenemang och aktiviteter. Informationsträff om nätverket, samt möjligt konstituerande möte kommer hållas på café Nya Station i Umeå nu på söndag kl. 12:00.

Mer information »

Flygbladsutdelning Uppsala

20 juni 18:00 - 20:00
Bärbygatans parkering, Bärbygatan
Uppsala, 75337 Sverige
+ Google Map

Bärbygatans parkering Bärbygatan/Eskadergatan, Uppsala MED Uppsala distrikt delar ut flygblad i brevlådor i Ärna/Lövstalöt, Uppsala, torsdagen den 20 juni. Samlingsplats: Bärbygatans parkering, kl. 18.00.

Mer information »

MED-fika Uppsala – Inställt!

26 juni 14:00 - 16:00
Kafé Storken, Stora torget 3
Uppsala, 75320 Sverige
+ Google Map

Evenemanget är inställt. MED Uppsala arrangerar fika söndagen den 26 juni kl. 14.00. Plats: Kafé Storken. Alla är välkomna, såväl medlemmar som övriga intresserade. Hemsida: https://meduppsala.se/events/

Mer information »
+ Exportera evenemang