Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

november 2019

MED-pub Borås

22 november 18:00 - 21:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 22 november at 6:00pm

One event on 18 januari at 6:00pm

Cheers bar Borås, Allégatan 20
Borås, 50332 Sverige
+ Google Map

På Medborgerlig Samling Borås pubträffar har du chansen att på ett informellt och avspänt vis träffa styrelse och aktiva medlemmar i det nya partiet Medborgerlig Samling. Inga krav finns på medlemskap. Vi träffas över en öl eller kaffe för ett politiskt samtal utan pekpinnar och politiska måsten. För dig som vill engagera dig finns många möjligheter! Ingen föranmälan krävs!

Mer information »

MED-pub Stockholm

26 november 17:30 - 22:00
Man in the Moon, Tegnergatan 2C
Stockholm, Stockholm 113 58 Sverige
+ Google Map

Tisdagen den 26 november minglar vi i MED på Man in the Moon på Tegnérgatan 2 C, tillsammans med alla er som är intresserade av att diskutera politik och samtidigt vill passa på att äta en bit mat och/eller bara ta något att dricka. Medlemskap är inget krav utan alla är välkomna. Dörrarna öppnar kl 17:30. Varmt välkomna!

Mer information »

Politikfika MED Malmö

30 november 10:00 - 12:00
Condeco Malmö, Södra Tullgatan 4
Malmö, Sverige
+ Google Map

Kom och ta en fika/frukost med oss! Är du nyfiken på politiken som Medborgerlig Samling vill driva? Du kanske redan vet men vill träffa representanter för Medborgerlig Samling Malmö? Plats: Condeco. Alla är hjärtligt välkomna!

Mer information »

december 2019

MED-pub Göteborg

6 december 17:00
The Bishops Arms, Avenyn, Kungsportavenyn 36
Göteborg, Sverige
+ Google Map

Medlemmar, sympatisörer och andra intresserade hälsas hjärtligt välkomna! Vi håller som vanligt till på The Bishops Arms vid Götaplatsen. Du finner oss längst in i ”biblioteket” där vi oftast sitter fram till minst kl 21-22. Diskussionerna brukar såklart handla om politik men det finns ingen agenda så samtalsämnena kan ramla in på allt mellan himmel och jord! Välkommen! Mvh/MED Väst och MED Göteborg

Mer information »

Uppsala Medlemsmöte

7 december 15:00 - 17:00
Uniks klubblokal, Valsätra IP, Slädvägen 1
Uppsala, Uppsala 756 47 Sverige
+ Google Map

MEDLEMSMÖTE Lördagen den 7:e december 2019 hålls medlemsmöte med start kl 15.00. Syftet med mötet är att se vilka medlemmar som är intresserade av att engagera sig, i smått som stort, och vi kommer tillsammans att diskutera nystarten av distriktets arbete samt hur vi vill arbeta inför valrörelsen 2022. Det är ett viktigt möte så vi ser gärna att så många som möjligt kommer. Platsen är; Uniks klubblokal, Valsätra IP Slädvägen 1, Uppsala Det finns gott om fria parkeringsplatser vid…

Mer information »

MED Väst på Älvängens julmarknad

8 december 12:00 - 16:00
Älvängen Älvängen, Västra Götaland Sverige + Google Map

Den andra advent är vi på Älvängens julmarknad och bjuder på politiska samtal samt förstås också glögg och pepparkakor! Välkommen förbi! /Styrelsen för MED i Västsverige (Det kommer finnas möjlighet att ordna gemensam transport för MEDlemmar i Göteborg som har lust att hänga MED. Hör av er i våra interna kanaler eller maila [email protected] för att anmäla intresse!) (Bilden kommer från vår MEDverkan på Älvängens vårmarknad tidigare i år)

Mer information »

MEDpub Uppsala

10 december 18:00 - 22:00
William’s Pub, Åsgränd 5
Uppsala, Uppsala 753 10 Sverige
+ Google Map

Välkomna till MED-pub i Uppsala! Ät en bit mat, ta något att dricka och prata politik. Alla är välkomna, såväl medlemmar som övriga intresserade. https://www.facebook.com/medborgerligsamlinguppsala/

Mer information »

MED-Pub Örebro

10 december 18:00 - 21:00
Stora Örebro Bar & Kök, Stortorget 4
Örebro, 70211 Sverige
+ Google Map
Gratis

Medborgerlig Samling (MED) bjuder in till December månads pubafton i julens tecken. Medborgerlig Samling Örebro välkomnar till en pubafton på Stora Örebro med spännande samtal kring politik och samhälle.

Mer information »

MEDpub Malmö

11 december 18:00 - 21:00
Hotel Scandic Triangeln, Triangeln 2
Malmö, Sverige
+ Google Map

Välkommen till MEDpub Malmö! Kom och prata politik med oss! Undrar du var Medborgerlig Samling står politiskt? Då är detta ett ypperligt tillfälle att besöka oss. Passa också på att träffa medlemmar och andra nyfikna. Vi är längst bak i lokalen, bakom baren.

Mer information »

MED-pub Lidingö

11 december 18:00 - 22:00
Jernet Lidingö, Stockholmsvägen 56
Lidingö, 18152
+ Google Map

Onsdagen den 11 December kör vi MED-Pub på Jernet på Lidingö igen. Denna gång får vi besök av MEDs Kai Rämö, som är MEDs försvarstalesperson och även ordförande för MED i Järfälla. Ta tillfället och kom för att diskutera försvarspolitik, neutralitet eller NATO-medlemsskap. Puben kör igång kl 18.00 Det är en öppen pub för medlemmar och nyfikna, där det finns en möjlighet att träffa likasinnade för diskussioner över en öl eller annat gott. Det krävs ingen föranmälan för pubben, men…

Mer information »
+ Exportera evenemang