Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

juni 2019

MED-fika i Mölndal!

16 juni 13:00 - 16:00
Hanis Café & Konditori, Mölndals torg 1
Mölndal, Västra Götaland 431 30 Sverige
+ Google Map

Den här månaden är MED Västs fika flyttad någon mil söderut, närmare bestämt till Mölndal med anledning av att distriktsstyrelsen kommer ha ett fysiskt styrelsemöte innan och därefter pratar vi politik över kopp kaffe eller annan dryck om man känner för det. Kom förbi, umgås, träffa distriktsstyrelsen och häng lite! Eventet är öppet för alla som vill komma! Ses där! /MED Göteborg och MED Väst

Mer information »

MED-pub i Höllviken

19 juni 19:00 - 22:00
Peters Pub, Falsterbovägen 62
Höllviken, Sverige
+ Google Map

MEDs partisymbol är ett eklöv som symboliserar styrka, frihet och långsiktighet. Vi vill bygga och värna ett robust samhälle och vi tror att tiden för våra idéer är kommen. Hjärtligt välkomna att under trevliga former, med högt i tak, prata politik!

Mer information »

MED-pub i Umeå

26 juni 18:00 - 22:00
Pipes of Scotland Umeå, Västra Norrlandsgatan 17
Umeå, Sverige
+ Google Map

Nu har det äntligen blivit dags för MED-pub igen, den första på den här sidan av EU-valet! Temat för kvällen är just därför "eftervalssnack". Vad är dina tankar om den valrörelse partiet just gått igenom? Vilken typ av verksamhet önskar du att MED Västerbotten driver framledes? Hur går partiet vidare mot nästa riksdagsvalrörelse? Kom om dela dina tankar med oss!

Mer information »

MED-fika i Malmö

29 juni 10:00 - 12:00
Condeco Malmö, Södra Tullgatan 4
Malmö, Sverige
+ Google Map

Säsongens sista fika. Vi tar "semester" i juli och nästa fika efter denna blir i augusti. Så passa på och ta en gofika med oss innan ni själva går på semester!

Mer information »

juli 2019

Sommarpub MED utsikt!

12 juli 17:00 - 21:00
Scandic Rubinen, Kungsportsavenyen 24
Göteborg, Västra Götaland 400 14 Sverige
+ Google Map

Medlemmar, sympatisörer och andra intresserade hälsas hjärtligt välkomna på vår sommarpub! Den här gången är vi inte på Bishop's utan har förflyttat oss ett stenkast nerför Avenyn till Scandic Rubinens takbar med en fantastisk utsikt över hela Göteborg. Diskussionerna brukar såklart handla om politik men det finns ingen agenda så samtalsämnena kan ramla in på allt mellan himmel och jord! Välkommen! Mvh /MED Väst och MED Göteborg

Mer information »

MED Söderslätt sommarpub

17 juli 18:00 - 21:00
Kajuteriet, Limhamns småbåtshamn, Bryggövägen 1
Limhamn, Skåne 216 11 Sverige
+ Google Map

MED stor glädje bjuder vi in till årets sommarpub på trevliga Kajuteriet i Limhamns småbåtshamn. Kom och drick, ät och ha trevligt i härlig miljö. Vi diskuterar som vanligt politik - lokalt, riks och utrikes. Arrangörer är MED Söderslätt, Malmö och Österlen. Klicka gärna i på vårt Facebook-evenemang att ni kommer då det underlättar för oss och Kajuteriet vad gäller reservationen. Tack! Varmt välkomna!

Mer information »

augusti 2019

MED-pub Augusti

7 augusti 19:00 - 22:00
The Bishops Arms, Lund, Sankt Petri kyrkogata 7
Lund, Sverige
+ Google Map

Kom och träffa oss i MED över bit mat, en öl eller en kopp kaffe. Första onsdagen varje månad träffas vi i Lund från kl 19.00. Alla, medlemmar såväl som nyfikna, är varmt välkomna!

Mer information »

Augustipub MED utsikt!

9 augusti 17:00 - 21:00
OGBG Bar & Restaurang, Skeppsbroplatsen 1
Göteborg, Västra Götaland 411 21 Sverige
+ Google Map

Medlemmar, sympatisörer och andra intresserade hälsas hjärtligt välkomna på vår augustipub! Den här gången har vi vågat oss ännu längre bort, närmare bestämt till OGBGs takbar vid Skeppsbron som bjuder på enastående utsikt över Göta älv och hamninloppet!   Diskussionerna brukar såklart handla om politik men det finns ingen agenda så samtalsämnena kan ramla in på allt mellan himmel och jord!   Välkommen!   Mvh/MED Väst och MED Göteborg

Mer information »

MED-AW på Man in the Moon, STHLM

15 augusti 17:00 - 20:00

MED-AW med talespersoner och partiaktiva. Är du nyfiken på MED så bjuder vi in till en AW där du kan träffa talespersoner och partiaktiva. Talespersoner för försvar, integration och migration kommer vara på plats. Varmt Välkommen! OBS att vi är på en ny plats; Man in the Moon, Tegnergatan 2c, ett stenkast från Rådmansgatans t-banestation.

Mer information »

MED-fika i Göteborg

18 augusti 12:00 - 14:00
Le Pain Francais Vallgatan, Vallgatan 36
Göteborg, Västra Götaland 411 16 Sverige
+ Google Map

Det är den tredje söndagen i månaden och det innebär traditionsenligt MED-fika i Göteborg och den här gången vågar vi oss på ett nytt café! Varmt välkomna! /MED Väst och MED Göteborg

Mer information »
+ Exportera evenemang