Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

augusti 2022

Ilan Sadé, partiledare för Medborgerlig Samling, besöker Blekinge 8-9 augusti!

8 augusti 12:00 - 9 augusti 20:00

Program för måndagen den 8 augusti MEDlunch i Sölvesborg 12:00 Vi träffas vid Ask och Embla på Stortorget kl 12:00 och sen går vi till en restaurang som vi gemensamt bestämmer, men var och en betalar sig för sig själv. Alla intresserade är välkomna att delta.   MEDsnack Olofström vid torget 14-14:30 Kom till Nya Torget i Olofström och prata med Ilan och andra medlemmar! Vi har ett kort stopp i Olofström för att alla intresserade i denna del av…

Mer information »

MED-pub på Horse & Hound i Linköping

9 augusti 18:30 - 22:00
The Horse & Hound, Storgatan 39D
Linköping, Östergötland 582 23 Sverige
+ Google Map

  En stund att umgås, prata politik, träffa de som är engagerade i distriktet eller bara dricka något svalkande i goda vänners lag. Öppet för medlemmar och nyfikna, kanske får du med dig ett flygblad eller valsedel hem! Välkommen!  

Mer information »

Flygbladsutdelning Malmö C

10 augusti 17:00 - 18:00
Malmö C, Mallmö Centralstation
Malmö, Sverige
+ Google Map

  Flygbladsutdelning vid Malmö Centralstation Vi träffas vid ingången till Malmö C mittemot Börshuset. Vi går sedan runt hörnet till ingången mot lokalbussarna och delar flyers c:a en timme. Därefter kan de som vill joina pub-träff på Restaurang KP på Posthusplatsen 4 kl 18. Flyers och ordensband finns på plats. Desto fler vi är - desto mer syns vi så häng gärna på!  

Mer information »

MED-pub Malmö: träffa förtroendevalda i MED

10 augusti 18:00 - 21:00
Restaurang KP, Posthusplatsen 4
Malmö, Sverige
+ Google Map

  Välkomna till MED pubträff i Malmö. Kom och träffa andra medlemmar och förtroendevalda i MED. Det finns möjlighet att äta ngt, ta en dricka men framför allt snacka politik och samhälleliga frågor. Högt i tak och respekt gäller! Alla är varmt välkomna, såväl MEDvänner som oliktänkande. För dem som vill så ses vi vid ingången till Malmö C (vid kanalen) kl.17 där delar vi ut flyers. Varmt välkomna!

Mer information »

MED-pub Lund

11 augusti 18:00 - 20:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

An event every month that begins at 6:00pm on day Second of the month, repeating until 11 september

Café & Le, Västra Mårtensgatan 10A
Lund, Sverige
+ Google Map
Mer information »

Flygbladsutdelning Uppsala

11 augusti 18:00 - 20:00
Coop Sunnersta, Sunnerstavägen 40
Uppsala, Sverige
+ Google Map

MED Uppsala distrikt delar ut flygblad i brevlådor i Sunnersta, Uppsala. Tid och plats: torsdagen den 11 augusti, Coop Sunnersta, kl. 18.00.

Mer information »

MED-pub Höganäs

11 augusti 18:00 - 20:00
Restaurang Bryggan, Småbåtshamnen 16 B
Höganäs, Sverige
+ Google Map

Den 11 augusti är det en månad kvar till valet och vi kör igång vår valkampanj på allvar. Vi vill därför träffas för att berätta om vad som är på gång i Höganäs med affischer, kampanjutskick m.m. Varmt välkomna!

Mer information »

MED-pub Västerås

11 augusti 18:30
The Bishops Arms Västerås, Stora torget 2
Västerås, 72215 Sverige
+ Google Map

  Distrikt Västmanlands styrelse bjuder in till en MEDpub i Västerås. Träffa andra medlemmar samt våra KF/RF-kandidater för diskussioner under avslappnade former, det är även fritt att bjuda med intresserade som ej är medlemmar. Dryck och mat går att beställa på plats för de som så önskar. Varmt välkomna!

Mer information »

MED-golf på Öresunds GK

14 augusti 10:00
Öresunds Golfklubb, Barsebäcksvägen 70
Saxtorp, Skåne 261 93 Sverige
+ Google Map

  MEDspelare, Den 14 augusti är det äntligen dags för den numera klassiska MEDgolfen på Öresunds GK. Kampen om denna åtråvärda titel kommer att bli hård och viktigast är att vinna. Som tidigare år kommer vissa speciella tävlingsmoment att ingå. Självklarheter som närmast pin och längsta drive men eventuellt även något politiskt inslag utlovas. Som i alla stora golftävlingar finns även ett "fund raising" element. Deltagande kostar 400 kronor (greenfee) men övriga bidrag mottages tacksamt och är fritt upp till…

Mer information »

MED-pub Avesta

14 augusti 17:00 - 19:30
Restaurang Bernt’s, Avesta, Skogsbovägen 40A
Avesta, 774 60 Sverige
+ Google Map

  MED-pub i Skogsbo utanför Avesta varje söndag fram till valet Varje söndag fram till valet kommer MED Avesta anordna pubträffar på restaurang Bernt´s i Skogsbo utanför Avesta mellan 17.00 - 19.30. För den som är nyfiken på vår politik finns möjligheten att träffa medlemmar för diskussioner under avslappnade former. Dryck och mat går att beställa på plats för de som så önskar. Varmt välkomna!  

Mer information »
+ Exportera evenemang