Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Hitta Evenemang

Evenemang Views Navigation

Evenemang Search

september 2018

MED pub i Järfälla

27 september 19:00 - 21:00
Restaurang Roma, Allmogeplatsen 2
Järfälla, Sverige
+ Google Map

Medborgerlig Samling Järfälla välkomnar alla till en pubkväll på Restaurang Roma. Ämnen blir eftervalssnack, valet till EU parlamentet 2019 och lokalpolitik. Väl mött!

Mer information »

oktober 2018

MED-pub i Göteborg!

5 oktober 16:00
The Bishops Arms, Avenyn, Kungsportavenyn 36
Göteborg, Sverige
+ Google Map

Välkomna till första fredagspuben efter att valresultatet sammanställts! Medlemmar, sympatisörer och andra intresserade hälsas hjärtligt välkomna till pubafton för att begrunda och reflektera över resultatet och senaste tidens händelser, och naturligtvis diskutera politik och samhällsutveckling i allmänhet med oss i vanlig ordning! Vi håller som vanligt till på The Bishop's Arms, Kungsportsavenyn 36 (i "biblioteket" längst in i lokalen). Vi finns på plats från klockan 16 till tidigast 20 (brukar ofta bli till 22).

Mer information »

MED i Sigtuna bjuder in till föreningsmöte

6 oktober 11:00 - 13:00
Wenngarns Bageri Kulturstallet, VENNGARN 111
Sigtuna, Sverige
+ Google Map

Varmt välkomna till föreningsmöte för Medborgerlig Samling Sigtuna lördagen den 6 oktober mellan kl 11:00-13:00 på Wenngarns Bageri. Då kommer vi att påbörja vårt programarbete för vår nystartade lokalavdelning. Kontaktperson är Marcus Brixskiöld som finns på e-mail [email protected] om du har några frågor och vill veta mer.

Mer information »
+ Exportera evenemang