Skip to main content

Evenemang

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Partistämma 2023

22 september24 september

Den 22-24 september är det partistämma för Medborgerlig Samling. Stämman är öppen för alla medlemmar och alla har yttranderätt, men det är bara ombud som har rösträtt.

Stämman kommer gå av stapeln i Barkarby, Järfälla kommun, en bit utanför Stockholm på Welcome Hotel. Hotellet har en stor, fri parkering och ligger på gångavstånd från kommunala transporter såsom pendeltåg (18 min till Stockholm C) och bussar. Bilvägen från Arlanda tar ca 30 minuter.

Se mer här: Welcome Hotel

Obligatorisk anmälan
Stämman startar kl. 13:00 på fredagen och avslutas runt kl. 16:00 på söndagen.

För att delta på stämman behöver du anmäla dig via detta formulär senast 20:e augusti:

Anmälningsformulär

Du ska anmäla dig även om du INTE tänker boka hotell och/eller måltider.

Om du är utsedd till ombud, men redan nu känner att du inte vill binda upp dig att delta i Stockholm i september hör snarast av dig till ditt distrikt och be dem låta en ersättare ta din ombudsplats. Om du ännu inte anmält dig men vill delta på stämman som ombud tar du också kontakt med ditt distrikt.

Vi inser att alla inte kan delta redan från kl. 13:00 på fredagen den 22:e september då många jobbar, men vi utgår från att du som anmält dig som ombud kommer att delta under lördagen och söndagen 23-24 september. Det går självklart bra att ansluta under fredagseftermiddagen vid valfri tid.

Bokning av hotellrum
Du bokar och betalar själv hotellrum med hjälp av en bokningskod på hotellets webbplats. Partiet har reserverat ett antal rum till ett rabatterat pris för Medborgerlig Samlings räkning. Dessa rum släpps för andra hotellgäster 30 dagar innan stämman, alltså den 22:a augusti. Rummen kan avbokas med full återbetalning fram till 14 dagar innan ankomst. Detta gör du också själv om så behövs.

Boka här: Welcome Hotel bokningssida

Ange koden: MEDSTÄMMA2023 i rutan för rabattkod.

Priser:
Enkelrum: 1295 kr/natt
Dubbelrum: 1595 kr/natt

Vi undersöker också möjligheten att spara pengar för besökare om det finns sovplats hemma hos medlemmar i Distrikt Stockholm. Om du kan erbjuda övernattning mot ersättning eller gratis så anger du detta i anmälan. Du kan också fylla i där om du är en av dem som skulle önska en säng- eller soffplats hos MEDlem som bor nära stämman. Vi i stämmogruppen ser sedan till att behoven i den mån det går matchas mot eventuell tillgång.

Bokning av mat
Du anmäler vilka måltider du önskar i anmälningsformuläret. Du får ett mail med instruktioner om hur du ska betala efter anmälan. Din matbokning är inte giltig förrän vi fått din betalning. Har du enbart anmält dig till stämman utan att boka några måltider kommer summan vara 0 kr och då är bokningen givetvis giltig utan betalning.

Middag på fredagen intas på Grekiska kolgrillsbaren i Barkarbystaden, en kvarts promenad från hotellet. Övriga måltider serveras på hotellet.

Nedan listas priser för måltider. Menyn från Welcome hotel ännu inte satt men det kommer självklart finnas alternativ för födoämnesallergiska och vegetarianer. Vi får information om vad som kommer serveras under augusti månad.

Dryck köps på plats av den enskilde vid alla måltider.

Kaffe under helgen betalas också på plats via Swish till partiet.

Priser
Middag fredag: 149 – 205 kr beroende på val av rätt
Lunch lördag: 245 kr
2-rätters middag lördag: 555 kr
Lunch söndag: 245 kr

Övrigt
Höstens stämma blir en spännande tillställning när vi ska tacka av vår avgående partiordförande Ilan Sadé och i samband med detta välja en ny ledare för Medborgerlig Samling. Därutöver kommer runt 100 motioner behandlas och ett flertal uppdateringar av sakpolitiska program klubbas igenom. Mer information om detta kommer innan stämman.

Har du frågor går det bra att kontakta oss i stämmogruppen via e-post: [email protected]

Väl mött på partistämman!

Med vänlig hälsning,
Partistyrelsen och stämmogruppen

Detaljer

Start:
22 september
Slutar:
24 september
Evenemang Kategori:

Arrangör

Medborgerlig Samling
E-post
info@medborgerligsamling.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Welcome Hotel, Barkarby
Notarievägen 5
Järfälla, 17746 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats