Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Reclaim Pride! MED debatt, samtal & fest! – i Stockholm

2 augusti 17:30 - 3 augusti 01:00

150Kr

Torsdagen den 2 augusti är det dags att Reclaim Pride! i dess ursprungstanke – fri kärlek oavsett sexuell läggning och politisk åsikt!
Som säkert få har missat har MED utestängts från Stockholm Pride pga. att MED inte förhåller sig till den separatistiska identitetspolitik från vänsterkanten som Pride driver allt starkare. Pride startades som en rörelse som handlar om inkludering, tolerans och välkomnande av alla livsstilar och åsikter oavsett vem man är – friheter och rättigheter som MED som liberalkonservativt parti försvarar i alla lägen. Ändå utestängs MED. Måste man ställa upp på vänsterns identitetspolitik för att få vara med i Pride?
Detta kommer debatteras och diskuteras med start 18:00 under cirka 1-1,5 timme med tid för frågor från publiken. Kvällen inleds med några ord av MEDs partiledare Ilan Sadé.
Debatt: Erik Rantzow (MED) vs. Robert Mellberg (M)
Erik Rantzow (MED), riksdagskandidat, krävde direkt efter beskedet att MED portats från Stockholm Pride att alla skattefinansierade bidrag till Pride skulle frysas. Nu möter han Robert Mellberg (M), ordförande för Öppna Moderater i Stockholm och en av dem som står bakom Pridestyrelsens beslut att porta Medborgerlig Samling i en debatt om beslutet.
Debatten efterföljs av ett panelsamtal som lyfter HBT-personer som inte känner sig representerade i det Pride har kommit att bli. Vi återkommer med deltagarna.
Det hela avslutas med mingel, finger food och en härlig fest i regnbågens alla färger med gästspelande hemlig DJ som spelar allt från ABBA till Avicii!
* Priset är 150 kr och endast 100 platser finns tillgängliga till debatten/panelsamtalet – först till kvarn gäller. Därefter släpps ytterligare 150 platser till festen.
* Maila [email protected] för att anmäla dig.
* När du fått bekräftelse gäller förskottsbetalning via swish på 150kr till 0705610501 märkt med ditt namn.
* All dryck till självkostnadspris
* Vi stänger 01:00
* För frågor kontakta event-ansvarig Lena Malmberg: [email protected]

Reclaim Pride! MED debatt, samtal & fest! – i Stockholm

Detaljer

Börjar:
2 augusti 17:30
Slutar:
3 augusti 01:00
Pris:
150Kr
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/172614963495156/

Arrangör

Medborgerlig Samling
E-post:
info@medborgerligsamling.se
Webbplats:
http://medborgerligsamling.se

Plats

And Bar, Hötorget
Apelbergsgatan 40
Stockholm, Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://andbarochrestaurang.gastrogate.com