Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MED-pub STHLM gästas av Aron Flam

22 oktober 17:00 - 22:00

Tisdagen den 22 oktober gästas MED-pub, Stockholm, av Aron Flam som berättar om sin nysläppta bok ”Det här är en svensk tiger”. I boken gör Aron upp med den svenska tystnaden – ”Tystnaden om vår egentliga historia, bortom myterna och skönmålningarna som vi tagit för sanna. Genom att dekonstruera den officiella berättelsen om Sverige belyser boken kollektivismens monumentala misslyckande , lögnen om vår godhet och tolerans, och socialdemokratins svek mot de svenska judarna – då som nu.”

Vi kommer att hålla till på La Cucarcacha på Bondegatan 2, på Södermalm. Dörrarna öppnar 17:00 och samtal/anförande med Aron börjar kl 18:30 och håller på c:a en timme med extra tid för frågestund.

Det kommer också att finnas möjlighet att köpa boken på plats och få den signerad av Aron. Som vanligt är evenemanget öppet för alla men det är ”först till kvarn…” som gäller och som tack för att ägaren mycket generöst upplåter lokalen till oss utan bokningsavgift, vill vi gärna att alla gäster köper generöst med tapas och dryck (gärna min. 150:- per person) som tack.

Varmt välkomna!

För alla er som inte har möjlighet att komma på evenemanget kan ni köpa boken här: https://www.aronflam.com/merchandise/det-hr-r-en-svensk-tiger-av-aron-flam-1

MED-pub STHLM gästas av Aron Flam

Detaljer

Datum:
22 oktober
Tid:
17:00 - 22:00
Evenemang Kategori:

Plats

La Cacarcacha
Bondegatan 2
Stockholm, 116 23 Sverige
+ Google Map