MED-gång och MED-fika. Stockholm - Medborgerlig Samling Skip to main content

Evenemang

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MED-gång och MED-fika. Stockholm

7 oktober | 13:00

Varmt välkomna på MED-gång och MED-fika på Djurgården!

Nu går vi mot kyligare tider, både vad gäller vädret och det politiska (samtals)klimatet. Vad passar då bättre än en uppfriskande höstpromenad där vi kan diskutera MEDs politik, Sveriges framtid, bolla tankar och idéer eller bara ha trevligt tillsammans?

Vi samlas vid den blå porten (OBS, inte kaféet utan den faktiska blå porten vid Djurgårdsbron!) och promenerar därifrån längsmed Djurgårdskanalen.

Förslagsvis kan vi ta en fika på Flickorna Helin på tillbakavägen, dock kan det bli svårt att få plats om vi blir många. Därför kan det vara en bra idé att ta med sig egen kaffetermos och sittunderlag (eller ta ”take-away”) så hittar vi en trevlig plats att slå oss ned på.
http://www.flickornahelin.se/

På detta sätt önskar vi samla så många medlemmar som möjligt (gärna i MED-kläder så att vi syns) och få med nya medlemmar som på ett trevligt sätt får chans att lära känna oss som varit med ett tag. Även nyfikna icke-medlemmar är såklart välkomna.
Vid dåligt väder ändrar vi planerna och tar en kort promenad till Kulturhuset för en klassisk MED-fika där istället. Vi avgör på plats vad som passar bäst.

Vid frågor, eller om du kommer sent och vill hänga på, kontakta Josefin Enoksson: tel 0739-410537

Tid: Lördagen den 7 oktober kl 13
Plats: Den blå porten vid Djurgårdsbron

Detaljer

Datum:
7 oktober
Tid:
13:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Medborgerlig Samling, Stockholm
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Blå Porten vid Djurgårdsbron
Djurgårdsbron
Stockholm, 115 23
+ Google Map