Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MED Borås fredagspub – gäster: Kai Rämö och Marcus Brixskiöld

15 juni 17:00 - 20:00

Ta chansen att träffa Sveriges nästa riksdagsparti! Vi träffas 3:e fredagen i månaden över en öl eller kaffe för ett politiskt samtal utan pekpinnar och politiska måsten. För dig som vill engagera dig finns många möjligheter!

Den här gången gästar Medborgerlig Samlings försvarspolitiske talesperson Kai Rämö i sällskap med Marcus Brixskiöld, partistyrelseledamot och riksdagskandidat, fredagspuben i Borås för att samtala om försvar, trygghet och vägen till riksdagen. Vi träffas på Cheers bar klockan 17. Samtalen börjar 18:00. Alla är välkomna och ingen föranmälan krävs.
Kai Rämö är är tidigare major i Flygvapnet och har bland annat varit konsult åt EU-kommissionen, för att stötta Afrikanska Unionens insats i Somalia. Idag jobbar han med IT-projekt i Försvarsmakten. Rämös främsta kritik mot dagens offentliga arbetsgivare är att man har lämnat meritokratin bakom sig till förmån för tyckande och politisk aktivism. I valet 2018 är han en garant för ett fungerande försvar.
Marcus Brixskiöld har av partistyrelsen uppdraget att samordna Medborgerlig Samlings riksdagskandidater. Han har lång erfarenhet från ledande befattningar i statlig förvaltning, framförallt som departementsråd och enhetschef vid Justitiedepartementet. Brixskiöld är även en aktiv samhällsdebattör och bloggare på 
https://brixski.wordpress.com/ men har också publicerats såväl i bokform som i Dagens Samhälle, Nyhetsbyrån, Ledarsidorna.se m.fl.

MED Borås fredagspub – gäster: Kai Rämö och Marcus Brixskiöld

Detaljer

Datum:
15 juni
Tid:
17:00 - 20:00
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/215388782603940/

Plats

Cheers bar
Allégatan 20
Borås, 50332 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://www.cheersbar.se