Skip to main content
Information

Dags att förnya ditt medlemskap för 2023

By 7 november 2022No Comments

Kära medlem i Medborgerlig Samling!

Valet är genomfört och Medborgerlig Samling har gått framåt i många kommuner och tagit mandat i fem. I Sverige blev det maktskifte och mycket av det som den nya regeringen nu för fram är förslag som MED haft sedan länge. Å andra sidan är vi nu i ett helt nytt läge och en frihetlig opposition är viktigare än någonsin. Vi i Medborgerlig Samling kommer att fortsätta att utveckla vår politik och bygga en stark folkrörelse. Vår målsättning om ett starkt, tryggt och frihetligt Sverige kan bli verklighet först när vi är tillräckligt många.

MED blir inte sondmatade med skattebetalarnas pengar i form av statliga stöd och bidrag, utan bärs upp av en fantastisk och snabbt växande medlemskår. Stödet från medlemmar är helt avgörande, både via engagemang och ekonomiska medel.

Runt om i landet pågår arbetet bland förtroendevalda och medlemmar att göra Medborgerlig Samling mer känt och etablerat bland väljare. Du som följer oss på sociala medier och har kontakt med ditt distrikt eller företrädare i din kommun ser kontinuerligt vad som planeras och vilka evenemang du själv kan delta i och göra en insats.

Varenda medlem är viktig och önskan är att du väljer att förnya medlemskapet för 2023! 

Obs! Om du blivit medlem efter 2022-09-19 gäller ditt medlemskap för hela 2023.

Skanna QR-koden med din mobil genom att gå in i Swish-appen och tryck på ”Skanna QR”. Låt ”Förnyelse 2023” stå kvar som meddelande.

 

 

Vid problem med QR-koden Swisha 250 kr till 123 402 90 88 och märk ”Förnyelse 2023”.

Eller betala till bankgiro 379-9806 och skriv ”Förnyelse 2023 + för- och efternamn

 

Varmt TACK för att du valt att vara medlem i Medborgerlig Samling! Ditt medlemskap möjliggör arbetet för ett starkt och frihetligt Sverige!

Ilan Sadé, partiordförande Medborgerlig Samling